2012 m. gegužės 20 d., sekmadienis

Netikras zuikis

 Labai skanus, sultingas bei minkštas "zuikis".

Reikės:
vištienos faršas ( 500gr),
svogūnas,
skiltelė česnako arba česnako granulių,
pakelis varškės ( 200gr),
batono, išmirkyto piene (puse stiklinės),
sūrio (stiklinė),
kiaušinis,
šviežių petražolių arba džiovinto estragono,
vytinto kumpio ar mentės  ( 100gr),
druskos, pipirų pagal skonį.

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
Visus ingridientus, išskyrus vytintą mėsą, gerai išmaišyti.
Indą, kuriame kepsite netikrą zuikį, išklokite kepimo popieriumi ir į jį sukrėskite paruoštą faršą.
Ant faršo sudėkite vytintą mėsą ir uždenkite kepimo popieriumi.
Kepkite orkaitėje 25min., tuomet atidenkite netikrą zuikį ir kepkite dar 20min.

SKANAUS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą