2012 m. vasario 27 d., pirmadienis

Įdarytas vištienos šnicelis

       Labai sotus ir skanus patiekalas.


       Reikės (2 asmenims):
  • 2 krūtinėlių;
  • špinatų (aš naudojau šaldytus, tai prireikė vienai krutinėlei 2 gabaliukų, o jei naudosit šviežius, tai reikės +- saują vienai porcijai, prieš dedant į krūtinėlę pakepkit šiek tiek);
  • 100gr sūrio;
  • druskos,  pipirų, mėgstamų prieskonių pagal skonį;
  • keli v.š. pieno;
  • 1 kiaušinio;
  • džiuvėsėlių.
         Krūtinėlę perpjaukit pusiau, pabarstykite prieskoniais. Ant vienos pusės dėti sūrio (tarkuoto, pjaustyto... Taip, kaip jums patinka), špinatus ir vėl sūrį. Uždengti kita krūtinėlės puse. Jeigu norite, galite krūtinėlės kraštus sutvirtinti dantų krapštukais. Krūtinėlę apvolioti džiuvėsėliuose, tuomet kiaušinio ir pieno plakinyje ir vėl džiuvėsėliuose. Kepti iš kiekvienos pusės po7-10min (priklausomai nuo storio).

          Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą