2012 m. rugsėjo 16 d., sekmadienis

Vištiena "Tanduri"

Reikės:
Višienos krutinėlės, supjaustytos nedideliais gabaliukais;
250 gr naturalaus jogurto;
po 3 v.š citrinos sulčių ir aliejaus (geriau alyvuogių);
po 1 a.š kmyno( arba kumino), kalendros, cinamono;
1-3 čili pipirai (priklausomai nuo norimo aštrumo);
1 citrinos žievelės;
druskos;
1 a.š. imbiero;
1 nedidelio svogūno;
poros skiltelių česnako.

Paruošimas

Jogurtą sumaišyti su prieskoniais, aliejumi, smulkintu česnaku, svogūnu. Druską dėti prieš kepant!
Pamarinuoti  1-2 val. ir galima kepti.
Vištieną  galima kepti keptuvėje arba kaip šašlyką.

SKANAUS!

P.S. Į marinatą  galima įdėti šviežios mėtos;
       Kai padažas užkeps, galite patepti likusiu jogurtu.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą