Reikės:
Višienos krutinėlės, supjaustytos nedideliais gabaliukais;
250 gr naturalaus jogurto;
po 3 v.š citrinos sulčių ir aliejaus (geriau alyvuogių);
po 1 a.š kmyno( arba kumino), kalendros, cinamono;
1-3 čili pipirai (priklausomai nuo norimo aštrumo);
1 citrinos žievelės;
druskos;
1 a.š. imbiero;
1 nedidelio svogūno;
poros skiltelių česnako.
Paruošimas
Jogurtą sumaišyti su prieskoniais, aliejumi, smulkintu česnaku, svogūnu. Druską dėti prieš kepant!
Pamarinuoti 1-2 val. ir galima kepti.
Vištieną galima kepti keptuvėje arba kaip šašlyką.
SKANAUS!
P.S. Į marinatą galima įdėti šviežios mėtos;
Kai padažas užkeps, galite patepti likusiu jogurtu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą