2012 m. liepos 6 d., penktadienis

Baklažanų laiveliai

  Gardus, lengvai pagaminamas patiekalas...:)



Reikės:
2 baklažanų;
1-2 pomidorų;
150g. virto kumpio;
1 mocarelos rutuliuko;
fermentinio sūrio;
2 kiaušinių;
petražolių;
 2 skiltelių česnako;
druskos, pipirų.



  Baklažanus perpjauti pusiau ir išimti vidų.
 1-1,5 baklažano minkštimo (nedideliais gabaliukais) palikite įdarui.
 Kubeliais supjaustykite kumpį, mocarelą, pomidorą.
 Į indą, kuriame ruošite įdarą, sudėkite supjaustytus ingredientus, supjaustytas petražoles, sutarkuotą sūrį bei smulkintą česnaką.
 Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
 Įdarą dėkite į paruoštus laivelius ir šaukite į įkaitintą iki 200* orkaitę  20-25min.
 Kai baigs kepti, puoškite smulkintom petražolėm ir patiekite.

P.S.
Geriausiai naudoti jauną baklažaną, jei tokio gauti nepavyks, išpjaudami baklažano vidų palikite nelabai storus kraštelius (apie 0,5cm);

SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą